Tarvisio síterület

síterep

580 km-re Budapesttől
magasság: 750 m - 1760 m
szintkülönbség: 1010 m
webkamera a sípályáról
Szezon: december közepe-március vége
Nyitva tartás: 9-17h
Sífutópályák: 58000 m
Szánkópálya: nincs
fekete pálya 9 km
piros pálya 10 km
kék pálya 14 km
zöld pálya 0 km
sívonat 0 db
kabinos lift 2 db
ülőlift 8 db
húzólift 5 db
Tarvisio
(750-1751 m)    33 km pálya
Felvonók: kabinos 2, ülőlift 8, húzólift 1 varázsszőnyeg 4 
Pályák: fekete 4 (9 km), piros 7 (10 km), kék 7 (14 km)  
Leghosszabb pálya: 4 km (Di Prampero)

Az osztrák-olasz határon, gyönyörű alpesi környezetben fekvő hangulatos kisváros Tarvisio. Kitűnően gondozott sípályák, a korszerű felvonóhálózat, a nagyszámú hóágyú együttesen garantálják, hogy az idelátogatók síelése zavartalan legyen. 
A mintegy 34 km hosszúságú lesiklópályák 100 %-a hóágyúzható, így az egyébként is meglehetősen hóbiztos terület egész szezonban kiegyensúlyozott feltételeket garantál. A lesiklás mellett a sífutók is remek körülményeket találnak itt, mintegy 60 km sífutópálya van a környéken, de van snowboard és szánkópálya is. A leghosszabb lesiklópálya 4 km-es. 
A sípályák a város feletti Priesnig és a szomszédos Monte Lussari hegyen találhatók (Camporosso település mellett), megfelelő hóviszonyok estén átsíelhetők. 
Aprés ski: esti sízés, szánkó, éttermek, bárok, diszkók, üzletek, a vásárlókat messze földről idevonzó híres bőrpiac érdekessé és szórakoztatóvá teszik a pihenés óráit. A közelben kutyaszán telep is található, mely felnőttnek-gyereknek egyaránt maradandó élményt nyújt.
Közeli termálfürdő Villachban (Ausztria) és Krjanska Gorában (Szlovénia).
Budapesttől: 580 km, kb. 5 óra 30 perc
Ajánlott útvonal: Rábafüzes-Graz-Klagenfurt-Villach-Tarvisio (270 km).
Apres ski lehetőségek: Esti sízés, szánkó, éttermek, bárok, diszkók, üzletek, a vásárlókat messze földről idevonzó híres bőrpiac érdekessé és szórakoztatóvá teszik a pihenés óráit. Közeli termálfürdő Villachban (Ausztria) és Krjanska Gorában (Szlovénia).

síterep szállásai