Stubai síterület

síterep

762 km-re Budapesttől
magasság: 1697 m - 3212 m
szintkülönbség: 1515 m
webkamera a sípályáról
Szezon: 2016.10.16. - 2017.05.06.
Nyitva tartás: 8.30 - 16.30
Sífutópályák: 5000 m
Szánkópálya: nincs
fekete pálya 5 km
piros pálya 14 km
kék pálya 24 km
zöld pálya 0 km
sívonat 0 db
kabinos lift 5 db
ülőlift 7 db
húzólift 10 db
Ausztria legnagyobb gleccsersíterülete Innsbrucktól 30 km-re található. A síterep újjáépített völgyállomás fedett beszállórészlegével, tágas gyülekezőjével és Ausztria legnagyobb önkiszolgáló sítárolójával még több kényelmet kínál a téli üdülővendégeknek. A síszezon általában szeptember/októbertől - júniusig tart, nyaranta pedig a túrázók az Eisgrat kabinos liftekkel közelíthetik meg a hegyet. 

A Stubai-gleccseren a gyermekek is szeretettel látott vendégek - 10 éves kor alatt ingyenesen síelhetnek, 15 éves korig 50%-os kedvezmény jár a síbérlet árából. Szintén ingyen síelhetnek a 80 év felettiek. Képzett síoktatók felügyelnek a gyerekekre a BIG Family gyermek és diáksítáborban egész nap. A Gamsgarten hegyi állomásánál lévő BIG Family gyermekmegőrzőben a kicsikre 3 éves kortól vigyáznak, míg a szülők síelnek. A Snowpark Moreboards Stubai Zoo, mely Tirol legjobb funparkjai közé tartozik, októbertől májusig várja az extrém mutatványok szerelmeseit. 

Az eisgrati önkiszolgáló étterem, fenséges saját készítésű tésztaételekkel várja vendégeit (gyakorlatilag ez a világ legmagasabban fekvő tésztaüzeme). 

A Schaufeljoch hegyállomástól 10 perces gyalogútra, 3200 méteres magasságban található az új "Top of Tyrol" elnevezésű csúcskilátó, ahonnan lélegzetelállító panoráma tárul a szemlélődők elé.
Apres ski lehetőségek: Jégteke, korcsolya, téli túrázás, lovasszános kirándulás, uszoda, szauna, hütték, disco

síterep szállásai