Rogla síterület

síterep

392 km-re Budapesttől
magasság: 1050 m - 1517 m
szintkülönbség: 467 m
webkamera a sípályáról
Szezon: 2018.11.29 - 2019.04.07.
Nyitva tartás:
Sífutópályák: 25000 m
Szánkópálya: nincs
fekete pálya 1.5 km
piros pálya 8.5 km
kék pálya 2 km
zöld pálya 0 km
sívonat 0 db
kabinos lift 0 db
ülőlift 2 db
húzólift 11 db

síbérletek

Rogla síbérlet

Időszakok: 2018/2019

Igazi kalandra csalogat Rogla, az Alpok Magyarországhoz legközelebb eső előhegységének lankáin télen-nyáron működő sport- és szabadidőközpont. Rogla pályarendszere 1050 és 1517  méter között fekszik és érdekessége, hogy a hegy tetején elhelyezkedő szállodáktól 100 méterre már indulhatunk is a lejtőkön lefelé! 

100 nap síelés:
Rogla késő ősztől kezdve egészen a tavasz kezdetéig nyújt síélményeket a sportolóknak. Ez azt jelenti, hogy szezononként legalább 100 napon át biztosítanak jól kezelt pályákat, melyeket teljes egészében hóágyúzni tudnak. 

Gyerekek:
Ez a családbarát síterep a gyerekek számára is sok élményekkel teli szolgáltatást tartogat. A lelkes gyerkőcök a lejtőkön tehetik meg első csúszásaikat a síiskola oktatóinak irányításával, de az óvodában is biztonságban tudhatják a szülők a kicsiket a síelés ideje alatt. 

Freestyle park:
Az adrenalin szerelmeseinek freestyle elemekkel kedveskedik Rogla. A Snow Park Rogla a Mašin Žaga pálya bal oldalánál található.

Sífutás:
Napjainkban egyre népszerűbb lesz a sífutás is, és ezt a trendet Rogla is követi. Az elmúlt években modernizálták a sífutó pályáikat, így most már tökéletes körülmények között űzhető itt ez a sport is. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy 2009-ben és 2011-ben is itt rendezték a sífutó világkupaversenyt. 

Síkölcsönző és síszerviz:
Mint minden nagyobb síterepen, természetesen Roglán sem hiányozhatnak ezek a szolgáltatások. Választékból nincs hiány, így biztosan mindenki megtalálja a majd a megfelelő felszerelést amit a következő napokban használni fog. 

Síiskola:
A helyi síiskola az ismert mondásra támaszkodik, mely szerint jó pap holtáig tanul. Ez tehát igaz a síelésre, snowboardozásra vagy a sífutásra is. Az iskola barátságos oktató élvezetessé teszik az oktatást kezdők és haladók számára egyaránt.

Versenyszellem:
A síterepen kiépítésre került egy kis versenypálya is, illetve kérésre akár igazi síversenyeket is tudnak szervezni az üzemeltetők csoportok számára.

Éjszakai síelés:
A 6-os és a 11-es jelzésű pályákon az élet sötétedés után sem áll meg!

A sípályákról a termál fürdőkbe:
A pályákon töltött hűvös órák után a megfáradt sportolókat a Terme Zrece várja.
Apres ski lehetőségek: Uszoda, szauna, tenisz, squash, szolárium, masszázs, bowling, panoráma repülés, éttermek, bárok, termálfürdő.

síterep szállásai