Marilleva - Folgarida-Val di Sole síterület

síterep

850 km-re Budapesttől
magasság: 900 m - 2180 m
szintkülönbség: 1280 m
webkamera a sípályáról
Szezon: Nyitás: 2015. november vége Zárás: 2016. április közepe
Nyitva tartás: 9-17h Marilleva 1400-on kivilágított pályákon esti sízésre is van lehetőség.
Sífutópálya: nincs
Szánkópálya: nincs
fekete pálya 8 km
piros pálya 31 km
kék pálya 23 km
zöld pálya 0 km
sívonat 0 db
kabinos lift 7 db
ülőlift 13 db
húzólift 5 db
MARILLEVA – FOLGARIDA – Val di Sole sírégió - Trentino
(900-2180 m) 62 km sípálya
Felvonók: kabinos 7, ülőlift 13, húzólift 5.
Pályák: fekete 8 km, piros 31 km, kék 23 km.
Hóágyúzott pálya: 50 km
Síbérlet: Marilleva-Folgarida, vagy Skirama Adamello Brenta

A magas, 3000 m feletti hegycsúcsoktól övezett Val di Sole, a Nap Völgye nem véletlenül kapta a nevét: szinte valószínűtlenül magas itt a napsütéses órák száma. Itt található a Dolomitok egyik legnagyobb és legmodernebb sícentruma Marilleva, mely elsősorban kitűnő klímájának, hóbiztosságának és jó felszereltségének köszönhetően az egész síszezonban nagyszerű lehetőségeket biztosít a téli sportok kedvelőinek. Közvetlen összeköttetésben áll a szomszédos Folgarida-i, Madonna di Campiglio-i és Pinzolo-i pályarendszerrel, s a közeli Pejo is tovább bővíti a síelési lehetőségeket, így összesen mintegy 150 km összefüggő pályarendszert alkot (Campiglio Dolomiti di Brenta sírégió). 
Könnyű, közepes és nehéz pályákon, valamint freeride-területeken és a snowparkokon át a világkupa versenyeket is vendégül látó szakaszokig minden megtalálható itt. 
A „Superskirama“- síbérlettel pedig 380 km hosszú pályán és 3.000 m magasan élvezhetjük a síelést! A SUPERSKIRAMA bérlet a Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Passo Tonale, Peio, Pinzolo, Monte Bondone, Paganella és Folgaria-Lavarone. rendszer összes pályáján korlátozás nélkül használható.
Marilleva 900 a völgyben lévő állomás Mezzana városka mellett, Marilleva 1400 pedig a hegyen lévő felső állomás, ahová szupermodern, 12 személyes gyorsjáratú kabin visz fel (autóval is megközelíthető). Marilleva 1400-on kivilágított pályákon esti sízésre is van lehetőség.
A Val di Sole közeli településeit (Mezzana, Ossana, Pellizzano, Pejo) a Marilleva 900-hoz járó ingyenes síbuszjárat szolgálja ki.

Aprés ski: Mezzanán, Folgaridán és Marilleván minden megtalálható, ami kellemessé teszi a síüdülést: uszoda, disco, mozi, presszók, üzletek, fedett jégstadion (Folgarida), lovas szán.
 

 
Apres ski lehetőségek: Mezzanán, Folgaridán és Marilleván minden megtalálható, ami kellemessé teszi a síüdülést: uszoda, disco, mozi, presszók, üzletek, fedett jégstadion (Folgarida), lovas szán.

síterep szállásai