Lackenhof-Ötscher síterület

síterep

404 km-re Budapesttől
magasság: 812 m - 1437 m
szintkülönbség: 625 m
webkamera a sípályáról
Szezon: 2015.11.28. - 2016.03.28.
Nyitva tartás:
Sífutópályák: 17000 m
Szánkópályák: 2000 m
fekete pálya 4 km
piros pálya 9 km
kék pálya 6 km
zöld pálya 0 km
sívonat 0 db
kabinos lift 0 db
ülőlift 3 db
húzólift 5 db

síbérletek

Hochkar/Göstling síbérlet

Időszakok: 2016/2017

Lackenhof síterepe a Kis-Ötscher és Nagy-Ötscher lejtőin található, idális családi síterep, hangulatos zsákfalu. A legkisebbeket és a kezdő síelőket várja a Sunny Kids tanulópálya varázsszőnyeggel, kicsi tányéros-és húzóköteles lifttel. A gyerekek ellátásáról, oktatásáról a síiskola oktatói gondoskodnak. A 10 év alatti gyerekek egy teljes árú síbérletet vásárló felnőtt kíséretében naponta 2 eurós kártyával igénybe vehetik a pályarendszert. 

A nagyoknak lehetőségük van kipróbálni magukat a pályarendszer funparkjában, ahol különböző erősségű ugratók várják a freestyle szerelmeseit. Két fekete pálya is van a síterepen, mindkettő nagy élvezetet okoz a haladó síelőknek. A Kis-Ötscher nyílegyenes meredek lejtőjén gyorsasági versenyeket is szoktak időnként rendezni. 

70 hektáron 8 lift és 19 km-nyi, különböző nehézségi fokozatú pályák állnak a sportbarátok rendelkezésére, ahol az újonnan létesített hóágyúk biztosítják a kis Ötscher oldal behevazását. 
Apres ski lehetőségek: Uszoda, szauna, masszázs, szabadidőközpont teniszcsarnokkal, squash, korcsolyapálya, lovasszán, fitness, jéghorgászat, tekepálya, jégteke, szánkó, valamint éttermek, bárok és üzletek. Téli túrázás, vezetett síbakancstúrák és tandemrepülés.

síterep szállásai