Hinterstoder síterület

síterep

498 km-re Budapesttől
magasság: 600 m - 2000 m
szintkülönbség: 1400 m
Szezon:
Nyitva tartás:
Sífutópályák: 8000 m
Szánkópálya: nincs
fekete pálya 10 km
piros pálya 18 km
kék pálya 12 km
zöld pálya 0 km
sívonat 0 db
kabinos lift 2 db
ülőlift 2 db
húzólift 8 db
Magyarországhoz közel található Felső-Ausztria legnagyobb síterepe Hinterstoder . A pályák 90%-a hóágyúzható. A síterephez a faluból induló 6 személyes kabinos felvonó viszi  fel a sízőket. 
A Hinterstoder – Hutterer Höss 40 km-es síterepe szinte minden tudású síelő és családosan síző részére egy igazi élményt biztosít. A híres világkupa nyertes Hannes Trinkl-ről elnevezett Weltcup- pálya, mely 3,5 km hosszú, 80 m széles és 60%-os lejtésű pálya egy igazi kihívás mind a jól síelők, mind a Hobby szinten sízők részére, akik a versenysízést szeretnék kipróbálni.
A síterep másik kimagasló pályája az Inferno-pálya, melynek a 70%-os dőlésszöge adja az élvezetet, illetve a SNOWtrail-pálya, mely a családosok számára nyújt egy közös élményt.
A varázslatos téli táj és a barátságos Hütték kiváló pihenést és feltöltődés biztosítanak a fáradt, vagy csak a hangulatukon javítani kívánó sízők részére.
Gyerekek részére 10 éves korig, 1 szülő/gyermek síbérlet vásárlása esetén 2,- EUR/nap (A rokoni kapcsolat igazolásához érvényes igazolvány szükséges).
A több napos síbérlet érvényes a Wurzeralm síterepére is.
Wurzeralm ( 800m-1870m): 22 km sípálya, 7 sílift

Gyerekparadicsom: Sunny Kids park - varázsszőnyeg, gyakorlólift-
Snowpark: a Snowparkot egy vérbeli snowbordozó építtette ki
Egyéb: paplanernyő, depo
Apres ski lehetőségek: bárok, éttermek,

síterep szállásai