Annaberg síterület

síterep

340 km-re Budapesttől
magasság: 756 m - 1334 m
szintkülönbség: 578 m
webkamera a sípályáról
Szezon: 2016-2017
Nyitva tartás: 9.00 - 16.00
Sífutópályák: 20000 m
Szánkópálya: nincs
fekete pálya 4 km
piros pálya 5 km
kék pálya 8 km
zöld pálya 0 km
sívonat 0 db
kabinos lift 0 db
ülőlift 3 db
húzólift 5 db

síbérletek

Annaberg síbérlet

Időszakok: 2016/2017

Annaberg síterepen minden megtalálható, ami megdobogtatja a síelők szívét: tökéletesen karbantartott sípályák, hangulatos alpesi kunyhók, síiskolák - mindez családbarát árakon és a nagy síközpontok nyüzsgésétől távol. Annaberg ideális választás azoknak, akik változatosságra és jó ár-szolgáltatás arányra vágynak.
Összesen 9 felvonó és 17 kilométernyi sípálya áll a vendégek rendelkezésére. A családok a könnyű lejtőket, valamint a négyszemélyes ülőfelvonót részesítik előnyben, ahol szállítószalag könnyíti meg a beszállást és a felvonó a "Reidllift" körüli gyermekpályákhoz szállítja a síelőket. A gyakorlott síelők és snowboardosok igényes, FIS világkupa futamoknak is otthont adó pályákon, illetve buckás szakaszokon tehetik próbára tudásukat. 
Amennyiben Holle anyó fukarkodna az égi áldással, akkor a jól kiépített hóágyúrendszer veszi át a szerepét és borítja hófehér ruhába a sípályákat.

Az Ötscher lábánál elterülő mesés téli tájat többféle módon is felfedezhetjük: sífutás vagy túrázás közben, de egy vidám jégteke parti közben is csodás kilátás tárul elénk. Aki szeretné fentről megcsodálni Annaberg környékét, az túralécekkel hódíthatja meg az 1377 méter magas Tirolerkogelt. A hegycsúcson található menedékház egész évben nyitva van és a túrázók kedvelt célpontja. Szép idő esetén ellátni egészen a Hoschschwab és a Gesäuse régióig. 
Apres ski lehetőségek: Kunyhók, éttermek, lovasszán, túrautak

síterep szállásai