Hotel Creina 4* / Kranj

szállás információk

Szállás

A Hotel Creina tökéletes választás minden korosztály számára, akár síelésről, akár kirádulásról, városnézésről van szó. A Kranj központjában található négycsillagos szálloda Krvavec sípályáinak közelében, a városi élettől csupán egy lépésre fekszik. A hotellel szemben korcsolyapálya található, melyet vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe, a hoteltől 5 perc sétára uszoda és szórakozóhely is található. A hotel 87 szobával, panorámaterasszal, és egy rendezvényteremmel is rendelkezik, továbbá mind minőségben, mind mennyiségben kiváló konyhával várja vendégeit. A hoteltől a Krvavec síterep 16 km távolságra található, ahol közvetlenül a kabinos felvonó alsó állomásánál van a buszparkoló.

Legközelebbi sípálya: Krvavec sícentrum kb. 16 km.

Síbusz: nincs.

Elhelyezés

Modern, komfortosan berendezett, otthonos  szobákban, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, televízióval, telefonnal és minibárral felszerelt. A kétágyas szobák egy része pótágyazható. A szálloda rendelkezik akadálymentesített szobákkal, és kétfős, valamint négy fő elhelyezésére is alkalmas lakosztállyal is. 

Ellátás

Félpanziós ellátás (bőséges büféreggeli és vacsora). Mind minőségben, mind mennyiségben kiváló konyhával várja vendégeit a hotel.

Szolgáltatások

Étterem, kávézó, szobaszerviz, transzfer, 24-órás recepció, poggyásztároló, ATM, mosoda, parkoló, ajándékbolt, wifi.

Az ár tartalmazza

Szállás, félpanziós ellátás.

Az ár nem tartalmazza

Egyágyas felár: 50%. 

Helyszínen fizetendő

Idegenforgalmi adó: 1,4 EUR/fő/éj (12 év felett fizetendő).

Gyermekkedvezmény feltételei

0-6,99 éves korig: ingyenes

7-13,99 éves korig: 50%

14-18 éves korig: 10%

időpontok

Hotel Creina 4* / Kranj

További időpontok és árak Szezon: 2018-12-01 - 2019-04-01 ( legalább 3 éj )
Időtartam:

További időpontok/szezonok

  • betöltés ...

A kiválasztott utazás adatai:

Utazás: Egyéni

1. szoba adatai:

Megnevezés (Opciók törlése) Egységár Egység Db Összár
32 EUR /fő/éj ? EUR
Útlemondási biztosítás 0 EUR / foglalás 0 EUR
Szoba összesen

64 EUR

az összeg tájékoztató jellegű


Mindösszesen

? EUR

az összeg tájékoztató jellegű

Kijelentem, hogy a sieles.cartour.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Kijelentem, hogy személyes adataim a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adtam meg.
Hozzájárulok, hogy a sieles.cartour.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.
Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön elfogadja, hogy adatait az Utazásszervező az Adatkezelési Tájékoztató szerint kezelje.
Esetleges jövőbeni megrenledésekor Ön elfogadja az Utazásszervező aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF). Az Utazásszervező ált. szerz. feltételeit (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató

A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „Ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.
Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat.
Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta ezen felhívást, az űrlap elküldésével.
Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.

Júlia-Alpok szállásai