Alpendorf Dachstein West

szállás információk

Szállás

CT Plusz: 12.09-23., 01.06-20. illetve 03.17-24. között 7=6 akció, 12.09-23. között 4=3 akció

Sílift: Pályaszállás, a házak 50m - 250 m távolságra találhatók a pályáktól. Dachstein West/Annaberg 1 km.

Síbusz: nincs

A 4 csillagos besorolású Alpendorf Hüttendorf 1000 m tengerszint feletti magasságban gyönyörű panorámával bír és néz fel a környező hegycsúcsokra, mint pl.: Tennengebirge és a Salzburger Dolomiten hegyeire (Donnerkogel, Gosaukamm és Bischofsmütze). Nemrégiben felújított faházak sorakoznak egymás mellett és kínálnak igazi pihenési lehetőséget a természet kedvelőinek.
A legközelebbi nagyváros Annaberg/ in Lammertal 4 km, Russbach 15 km, Abtenau 25 km.
A legközelebbi felvonó/ lift Dachstein West/ Annaberg 1 km, amennyiben nem sílécen közelítik meg a Hüttéktől egyenesen a pályára csatlakozva.

Szolgáltatások

Recepció, gyermekjátszó szoba, 1 parkoló házanként közvetlenül a lakások mellett vagy a központi épületnél ingyenes. (További gratis parkolási lehetőség a felvonó melletti parkolóban, kb. 500 m), étterem, bar, minishop, WLAN. Egyik házikóban sem lehet dohányozni!

Wellness: uszoda (11,5 x 4,5 m): nyitva naponta 08:30 -tól 12.00-ig ill. 15.00 - 19:30 -ig, szauna: nyitva naponta 15:00 - 19:30 óráig, felár ellenében: masszázs.

Elhelyezés

Chalet Gamsblume: 90 m2, 3 hálószobás, 6 fős apartman, 2 fürdőszoba, kompleten berendezett konyha, étkező, nappali, kályha, kábel Tv, rádió, wifi, terasz és balkon.

Chalet Alpenrose: 90 m2, 3 hálószobás,  6-8 fős apartman, ugyanaz, mint B6-3S, csak a nappaliban van +egy kihúzható kanapé 2 fő részére

Chalet Enzian: 90 m2, 3 hálószobás, 8 fős apartman, 2 fürdőszoba, kompletten berendezett konyha, étkező, nappali, kályha, kábel Tv, rádió, wifi, terasz és balkon.

Chalet Edelweiss: 105 m2, 4 hálószobás, 8-10 fős apartman, kihúzható kanapé 2 fő részére, 2 fürdőszoba, kompletten berendezett konyha, étkező, nappali, kályha, kábel Tv, rádió, CD-DVD lejátszó, wifi, nagy terasz és balkon.

Chalet 91: 138 m2, 4 hálószobás, 10 fő apartman, kihúzható kanapé 2 fő részére, 2 fürdőszoba, kompletten berendezett konyha, étkező, nappali, kályha, kábel Tv, rádió, CD-DVD lejátszó, wifi, nagy terasz és balkon.

Ellátás

Önellátás.

Az ár tartalmazza

Szállás, áram, vízhasználat, fűtés, uszoda- és szaunahasználat.

Helyszínen fizetendő

Ágyneműhuzat+törölköző: 9 €/fő/szett, végtakarítás: 120 €/3 hálószobás ház, 130 €/4 hálószobás ház, üdülőhelyi díj: 2,55 €/fő/éj, Háziállat: 49 €/kutya összegért vihető, előzetes egyeztetés alapján. Kaució: 200 €, gyerekágy: 15 €/tartózkodás, pótágy: 15 €/f/éj

időpontok

Alpendorf Dachstein West

További időpontok és árak Szezon: 2019-03-16 - 2019-03-31 ( legalább 3 éj )
Időtartam:

További időpontok/szezonok

  • betöltés ...

A kiválasztott utazás adatai:

Utazás: Egyéni

1. szoba adatai:

Megnevezés (Opciók törlése) Egységár Egység Db Összár
130 EUR /apartman/éj ? EUR
Útlemondási biztosítás 0 EUR / foglalás 0 EUR
Szoba összesen

130 EUR

az összeg tájékoztató jellegű


Mindösszesen

? EUR

az összeg tájékoztató jellegű

Kijelentem, hogy a sieles.cartour.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Kijelentem, hogy személyes adataim a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adtam meg.
Hozzájárulok, hogy a sieles.cartour.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.
Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön elfogadja, hogy adatait az Utazásszervező az Adatkezelési Tájékoztató szerint kezelje.
Esetleges jövőbeni megrenledésekor Ön elfogadja az Utazásszervező aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF). Az Utazásszervező ált. szerz. feltételeit (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató

A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „Ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.
Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat.
Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta ezen felhívást, az űrlap elküldésével.
Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.

Felső-Ausztria szállásai