Foglalási útmutató

Fizetési feltételek és a megrendelés menete, ütemezése

Az alábbiakban fontos információkat összegzünk leendő vendégeink részére a fizetéssel és a megrendelések véglegesítésével kapcsolatban. Kérjük, hogy a lenti pontokat figyelmesen olvassák át.

1. Egyeztessen az internetes oldalunk vagy nyomtatott katalógusaink információi alapján, emailben, telefonon vagy személyesen irodánkban munkatársainkkal a megrendeléséről. Egyeztetés után, kollégáink megküldik Önnek a megrendelőlapot, valamint a részvételi feltételeket. Ellenőrizze le az utazáshoz tartozó megrendelőlapot. Kérjük, olvassa el az utazási szerződést, mivel a megrendelés feladását az utazási szerződésben foglaltak elfogadásának tekintjük. Az aláírt megrendelőlap továbbítása megrendelésnek minősül, így annak lemondási feltételei megegyeznek az útlemondás feltételeivel is. Egyeztetés után munkatársaink visszaigazolják Önnek foglalását. E-mailben vagy faxon eljuttatjuk Önhöz a visszaigazolás, pénzügyi elszámolás elnevezésű dokumentumot, amely minden további információt és teendőt tartalmaz.

2. Az on-line módon megérdeklődött és visszaigazolt utazást max. 1 munkanapon keresztül tudjuk fenntartani Önnek. Ezen időszak alatt kell Önnek megfizetnie az előleget a foglalás véglegesítéséhez. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ez az opciós időszak 2 napnál rövidebb lehet, amennyiben irodánk partnere rövidebb opciós határidőt ad. A rövidebb opciós határidőről Ön tájékoztatást kap. A rövid opciós határidők miatt ezért javasoljuk, hogy konkrét érdeklődést akkor küldjön irodánknak, ha az előleg összege rendelkezésére áll, illetve a lekérést követő időszakban Ön email-elérhetőséggel rendelkezik.

3. Az előleg mértéke a teljes részvételi díj 40%-a: ezt a rendelés feladását követő 3 munkanapon, illetve a jelzett opciós időn belül kell megfizetnie, az alábbi módok valamelyikével:

  • Az irodáinkban személyesen (Hétfőtől-péntekig 8.30-18.30-ig)
  • Készpénz befizetési megbízással bármely Cartour Europe Kft. számlájára. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, befizetéséről azonnal értesülünk, így mihamarabb véglegesíthetjük foglalását.
  • Átutalással a Cartour Europe Kft. számlájára.
  • További fontos hivatkozás: Minden fizetés esetén, a megjegyzés rovatba hivatkozzon a számlaszámra és a szállás pozíciószámára (mely tartalmazza a szállásra és országra vonatkozó információt rendszerünkben), és amennyiben lehetséges, az utazás terminusára, pl: 2012/06/01-07. Ez nagyban felgyorsítja az előleg és a hátralék összeg befizetésének azonosítását az Ön érdekében. Foglalása csak akkor válik véglegessé, ha az előleget a rendelés feladását követő 2 munkanapon belül megkapjuk. Amennyiben a pénzügyi tranzakció ennél több időt venne igénybe, úgy 2 munkanapon belül fax-másolat vagy emailben scannelt másolat megküldését kérjük, mely alapján tartjuk foglalását.

4. Az indulási időpont előtt 35 nappal a részvételi díj hátralék összegét, ill. a teljes részvételi díjat kell kiegyenlíteni, a fenti pontokban leírt módok valamelyikével. Amennyiben a megadott határidőn belül nem érkezik meg hozzánk a befizetett részvételi díj, megrendelésének biztosítására garanciát nem vállalunk.

5. First minute, Last minute és egyéb akciós ajánlatok esetében nem áll módunkban több napos opciót biztosítani. Ilyen esetekben a férőhelyeket érkezési (fizetési) sorrendben értékesítjük. Amennyiben az indulási időpont a rendelés feladásához képest 35 napon belül van, a teljes részvételi díjat egy összegben kell befizetni. Természetesen a rendelés feladása után elküldött visszaigazolásban minden teendőt részletesen leírunk.

6. A teljes részvételi díj befizetését követően adjuk át Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat az indulást megelőző egy héten belül. Ezekkel a dokumentumokkal veheti át részvételi jegyét, és igazolhatja az utazáson való részvételi jogát. Amennyiben a fizetéssel és foglalással kapcsolatosan bármilyen további kérdése volna, hívjon bennünket!