Menü Panel

Síterületek

Szálláskereső

Utazás kereső:

-

Utashírlevél

Hirdetés

Megjelent a 214-es Vakációs katalógusunk!

Mariazell

390 km távolságra Budapesttől

  • o 2000m
  • o 2000m
  • o 8000m
  • o 0m
  • x 0 db
  • x 1 db
  • x 2 db
  • x 3 db

868 m - 1270 m
szintkülönbség: 402m

Szezon:

2013.12.08. - 2014.03.18


Nyitva tartás:

8.30 - 17.00


Sífutópályák: 53000 m


Szánkópályák: 2000 m


Mariazell Ausztria keleti részének legmodernebb családi sí területei közé tartozik. A síterep nemrég felújított kabinos felvonója, két ülő- és két húzóliftje, valamint változatos, minden nehézségi fokot felölelő sípályái garantálják a fantasztikus síélményt, Mariazell ideális síterep az egész család számára. A hegytetőn panorámaablakos és napozóteraszos hegyi vendéglők várják a vendégeket, a síoktatást igénylők pedig síiskolát és síóvodát találnak a felvonók alsó és felső állomásainál egyaránt. A hegytetőn lévő kilátótoronyból csodálatos kilátás nyílik a közeli Gemeindealpe-Mitterbach síterepre, az Erlaufsee-re, illetve az Ötscher hófedte csúcsára. 
Mariazellben büszkélkedhet Stájerország tartomány egyik legjobban kiépített szánkópályájával, amelyen a hegytetőtől egészen a völgyig lehet lecsúszni, sokakat csábítanak az izgalmas kanyarok és elérhető nagy sebesség. A sífutást kedvelők pedig számos jól karbantartott pályát találnak a völgyben. A sport és aktív kikapcsolódás mellett kulturális programot is tervezhetünk, remek sétákat lehet tenni a történelmi kisvárosban, vásárolni a helyiek portékái közül és feltétlenül érdemes felkeresni a magyarok körében különösen népszerű zarándokhelynek számító kegytemplomot. 
Praktikus információ: St. Pölten irányából érkezve választhatunk, hogy a St. Sebastian-ból induló négyes ülőlift aljánál, vagy a Mariazell központjából induló kabinos liftnél szeretnénk-e parkolni.

Apres ski lehetőségek

Uszoda, szauna, masszázs, szabadidő központ teniszcsarnokkal, squash, fitness, korcsolyapálya, jéghorgászat, 10 km. téli túraútvonal, jégteke, lovas szán, tekepálya, szánkó, éttermek, bárok, üzletek

Síbérletek

Nincs síbérletről információnk.

Síterep szállásai

Like-olj Facebookon

Árfolyamok