• slide1

  Foglaljon pályaszállást, hogy a legtöbbet hozza ki síeléséből

 • slide2

  Sítáborok, diák sícsoportok 2019-ben is

 • slide3

Diákok síeltetése

Eltelt egy újabb esztendő és ismét a téli sportok felé fordul a figyelem. A Cartour Utazási Iroda immár 27 év tapasztalatával és megszámlálhatatlan sikeres tábor biztonságos lebonyolításával ismét arra vállalkozott, hogy összeállítson egy olyan anyagot, amely csokorba szedve kínálja régi és új szervezőinknek, barátainknak a környező országok legjobb ajánlatait.

Katalógusunkban, amelyet szokás szerint követ a megszokott és minden évben kicsit megújuló téli programfüzetünk, a diákok számára összeállított ajánlatainkat mutatjuk be.

A kínálatban megtalálható minden olyan síterep és szálláshely, amely az elmúlt években kiemelkedően népszerű és keresett volt, mint például az osztrák Koralpe, Gerlitzen, Kreischberg, a szlovéniai Krvavec, vagy a szlovákiai Donovaly és Certovica. Azonban mint az irodánknál már megszokott, minden évben felkínálunk egy-egy újdonságot, amely a 2017/2018-es szezonban Grebenzen síterepe, valamint a hozzá kapcsolódó Hotel Grebenzenblick szálláshely.

Tudjuk, hogy magas minőségével, osztrák konyhájával és kedvező adottságaival népszerű lesz táborszervezőink körében. A megszokott kedvező árak mellett számos síterepen kínáljuk csoportjaink részére az egyedi bérletkonstrukciót, amely a 18 éven aluli diákcsoportok részére biztosít kiváló ár-érték arányú szolgáltatást. Egyes területeken ez a lehetőség – igaz némi felár ellenében – egészen 25 éves korig elérhető.

A csoportok szervezése során egyedi árakkal és érdekeltségi rendszerrel kívánjuk ösztönözni a szervezőket az optimális csoportlétszám elérése érdekében. Ezzel kapcsolatban kollégáink adnak részletes tájékoztatást.

Továbbra is kiemelten fontos számunkra a biztonság, amelyben változatlanul elkötelezett partnerünk az Iskolai Síoktatók Egyesülete (ISE), amelynek cégünk tulajdonosa immár 8 esztendeje az elnöke, a Profi Síakadémia, valamint az AEGON Biztosító is, akik a síoktatók magas szintű szakmai továbbképzésével, valamint speciális biztosítási termékekkel támogatják azon törekvésünket, hogy a síelés minden tanuló számára elérhető, örömöt adó és nem mellékesen
biztonságos sporttevékenység lehessen.

Kisebb létszámú csoportok esetén se habozzon keresni bennünket, egyedi ajánlataink között egészen biztosan megtaláljuk az Ön számára megfelelőt!

koralpe kulonleges ajanlat

creina kulonleges ajanlat

feriendorf kulonleges ajanlat

grebenzen kulonleges ajanlat

Cartour Europe kft

 • Cím: 1132, Budapest, Visegrádi u 14
 • Telefon: +36 70/455 3912
 • Email: siutak@cteurope.hu
 • Cégjegyzékszám: 01-09-304738
 • Adószám: 26152767-2-41
 • Bankszámla szám: MKB Bank Zrt, 10300002-10712148-49020010 (HUF)
 • Engedélyszám: U-001831